TILMELD NYHEDSBREV
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
de seneste nyheder fra skolen

Frameld dig her
MUSIKSKOLEN HORSENS
Skolegade 7-9, 8700 Horsens
7629 3105musik@horsens.dk
EAN-nr: 5798006181889
CVR-nr: 29 18 98 89
Klarinetlærer

TIL HORSENS MUSIKSKOLE

Vi søger en topkvalificeret klarinetlærer til at varetage undervisningen af vores pt. 7 klarinetelever – både begyndere og mere rutinerede. Undervisningen foregår i vores afdeling på Hovedgård skole.

Vi har brug for en dygtig og engageret klarinetlærer, som er i stand til – og har lyst til – at undervise i både klassisk og mere rytmisk musik. De fleste af eleverne spiller i orkester (SpilOp eller Hovedgård Skoleorkester), og det er vigtigt, at alle instrumentlærerne på stedet bakker op om dette.

Samtidig vil vi fortsat gerne have, at eleverne udvikler sig til dygtige klarinet-spillere.

Du skal være venlig, samarbejdsvillig og interesseret i at engagere dig i eleverne og deres forældre. Med de begrænsninger, som det lille timetal indebærer, ønsker vi også, at du vil indgå i Musikskolens kollegiale fællesskab – især med fokus på samarbejdet i Hovedgård.

Undervisningen foregår i Hovedgård, men der skal påregnes lejlighedsvise møder i Horsens og andre steder som en del af arbejdstiden.

Stillingen er på ca. 4,3/37, hvilket svarer til ca. ½ arbejdsdag om ugen.

Løn og arbejdsforhold i henhold til overenskomsten for musikskolelærere.

Flere oplysninger ved henvendelse til

Souschef

Bente Lund Degn

Mail: bld@horsens.dk

Ansøgning sendes via OFIR eller pr. mail senest d. 1. juni 2017.

Musikskolens lærere
Feriekalender